Bart Koelemaij

Al van kleins af aan ben ik bezig met het maken van muziek. Met creatieve ouders aan mijn wieg was er eigenlijk geen ontkomen aan. Na mijn middelbare schooltijd ben ik aan de PABO (leerkracht basisonderwijs) gaan studeren, en daarna aan de St. Joost Kunstacademie in Breda (illustratie). Na verhuisd te zijn naar Hilversum, waar ik nu al 6 jaar woon, ben ik illustratief werk gaan maken als ZZP-er. Een jaar later ben ik dit gaan combineren met gitaarlessen. Ik miste in mijn werk toch een beetje de interactie en besloot de muziek te gaan onderwijzen op mijn eigen manier.

Deze kenmerkt zich door speelsheid, persoonlijke benadering, doelgericht werken en creativiteit. Daarnaast werk ik er altijd met de leerlingen aan om de discipline te vergroten vanuit intrinsieke motivatie. Geen mens is hetzelfde en over smaak valt niet te twisten. Zodoende beheers ik vele stijlen.

Naast de reguliere gitaarlessen aan huis, is er ook de jaarlijkse uitvoering. Deze vindt plaats in een grote ruimte in Hilversum, waar de leerlingen hun verworven vaardigheden kunnen tonen aan een fors publiek! Zo heb je ook meteen je eerste podiumervaring te pakken. Ik geef met veel plezier les in een straal van 10 km van Hilversum

E: info@bartkoelemaij.nl
T: 06-17 111 868