Voorwaarden

Hieronder vind je een overzicht van mijn algemene (betalings)voorwaarden. Als je interesse hebt in mijn gitaarlessen, kun je onderaan deze pagina ook meteen een opdrachtovereenkomst invullen, opslaan en naar mij mailen.

 1. Een maandelijkse frequentie beslaat vier gitaarlessen.
 2. Elke maandelijkse frequentie dient vooraf betaald te worden op bankrekeningnummer NL98ABNA0619673273 t.n.v. bartkoelemaij.nl
 3. Constructie 1: 4 x 30 minuten privéles aan huis € 90,-
  Constructie 2: 4 x 30 minuten duoles aan huis € 60,- p.p.
 4. De gitaarlessen geschieden bij u thuis met een eigen gitaarmateriaal.
 5. Bij aanmelding vraag ik je tijdens het eerste lesmoment een kopie van een geldig ID en een handtekening onder de betalingsvoorwaarde.
 6. Bij ziekmelding 24 uur van te voren laten weten per mail/sms/tel, indien dit niet is gebeurd wordt het als een voltrokken les aangemerkt.
 7. Bij afzegging een van les,dit 1 week van te voren laten weten, in persoonlijk contact of per mail. Zo mogelijk wordt de les in dezelfde of daaropvolgende week ingehaald.
 8. Bij het beëindigen van de lessen geldt 1 maandelijkse frequentie opzegtermijn beginnend op het eerste lesmoment van de volgende periode.
 9. Bij uitval van bartkoelemaij.nl worden de lessen dusdanig kortop ingepland om de continuïteit te behouden, verrekend of ingehaald op overeengekomen tijdstip.

   Opdrachtovereenkomst invullen